Bel direct: 0900 6464677
4.6 uit 5 (gebaseerd op 28 reviews) Bekijk reviews

Opslagruimte nodig?

Opslagruimte nodig?

Wilt u meer ruimte in huis of op kantoor? Opslagruimte huren bij ons is de uitkomst in vele verschillende situaties. Wellicht bent u aan het verbouwen, gaat u verhuizen, wilt u uw motor in de winter droog stallen of wilt u meer ruimte in huis vanwege gezinsuitbreiding? Wij bieden u gemakkelijk en snel de ruimte die u nodig heeft in úw situatie.

Met 16 eigen vestigingen in Nederland en zes partnervestigingen vindt u ons altijd bij u in de buurt. Vraag vandaag nog ruimte aan om er meteen gebruik van te maken.

Opslagruimte nodig?

Ruimte nodig voor uw inboedel?

Inboedelopslag

Bent u op zoek naar inboedelopslag? Wilt u meer ruimte in uw huis of uw kantoor? Inboedelopslag huren is de uitkomst in vele verschillende situaties.

Lees meer over inboedelopslag...

Ruimte nodig voor uw motor?

Motorstalling

Rijdt u alleen motor in de zomer? Of wilt u uw motor veilig en droog stallen? Wij bieden de mogelijkheid om uw motor overdekt te stallen in een verwarmde ruimte.

Lees meer over motorstalling...

Ruimte nodig voor uw voorraad?

Voorraad opslaan

Hebt u meer ruimte nodig voor uw voorraad? Of bent u op zoek naar een magazijn voor uw webshop? Wij bieden u de mogelijkheid om uw voorraad veilig op te slaan.

Lees meer over voorraadopslag...

Ruimte nodig voor uw archief?

Archief opslaan

Puilt uw archief momenteel uit? Of voorziet u dat u binnenkort meer ruimte nodig heeft voor uw archief? In veel gevallen is het verstandig om uw archief extern op te slaan.

Lees meer over archiefopslag...

Ruimte nodig voor uw motor?

Bandenopslag

Heeft u gekozen voor extra veiligheid op de weg en rijdt u op zomer- en winterbanden? Opslag direct biedt de mogelijkheid om de banden schoon, donker beveiligd en verzekerd op te slaan zodat u direct extra ruimte heeft in huis, schuur of garage.

Lees meer over bandenopslag...

Ruimte nodig vanwege uw verhuizing?

Verhuizen

Zit u midden in een verhuizing? Of gaat u binnenkort verhuizen? Vaak is het verstandig om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Wij bieden u de mogelijkheid om uw spullen op te slaan.

Lees meer over opslag bij verhuizen...

Ruimte nodig voor een verbouwing?

Verbouwen

Bent u bezig met het verbouwen van uw huis? Of gaat u binnenkort verbouwen? In veel gevallen is het dan verstandig om delen van uw huis leeg te halen of op te ruimen.

Lees meer opslag bij verbouwen...

Ruimte nodig omdat u gaat samenwonen?

Samenwonen

Bent u net gaan samenwonen? Of gaat u binnenkort samenwonen? Veel goederen zult u dan dubbel hebben, maar wilt u wellicht nog niet direct weg doen. 

Lees meer over opslag bij samenwonen...

Ruimte nodig vanwege gezinsuitbreiding?

Gezinsuitbreiding

Is uw gezin onlangs uitgebreid? Of verwacht u binnenkort een gezinsuitbreiding? Gefeliciteerd! Wellicht kunt u extra ruimte in huis nu goed gebruiken.

Lees meer over opslag bij gezinsuitbreiding...

 

Gratis ruimteadvies

Heeft u vragen over onze diensten en service die wij aanbieden? Onze collega's op het Contact Center helpen u graag verder. Bijvoorbeeld Engeline Stalenhoef of Kris Appelman staan u graag telefonisch te woord om alles uit te leggen, vragen te beantwoorden en u te adviseren!

 

Bel nu met 0900 64 64 677

Engeline Stalenhoef

Engeline Stalenhoef

Ruimte Adviseur

Kris Appelman, ruimte adviseur

Kris Appelman

Ruimte Adviseur

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Snelle offerte, binnen 30 minuten
  • Opslagruimte voor elke situatie
  • Gratis aanhanger of verhuisbus
  • Laagste Prijs Garantie
  • Hulp bij verhuizen
  • Goed beveiligde opslagruimte

Prijs aanvragen

contactbutton Neem contact op