Bel direct: 0900 6464677
4.6 uit 5 (gebaseerd op 28 reviews) Bekijk reviews

Uw voordelen bij OpslagDirect

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Laagste Prijs Garantie
  • Schone en droge opslagruimte
  • Gratis aanhanger of verhuisbus
  • Door heel Nederland
  • Snel geregeld, binnen 30 minuten

Uw voordelen bekijken

Ruimte huren voor uw verhuizing

Zit u midden in een verhuizing? Of gaat u binnenkort verhuizen? Vaak is het verstandig om delen van uw inboedel tijdelijk op te slaan. Wij bieden u de mogelijkheid om uw spullen tijdelijk op te slaan, zodat uw verhuizing overzichtelijk verloopt. Zo heeft u rustig de tijd om uw nieuwe woning in te richten zonder dat er stapels verhuisdozen in de woonkamer staan.
OpslagDirect maakt het aanvragen van opslagruimte gemakkelijk en snel. Vraag vandaag nog opslagruimte aan en u kunt meteen gebruik maken van de extra ruimte. Onze opslagruimte is per week opzegbaar, dus u maakt alleen gebruik van de opslag zo lang het nodig is.

Wilt u hulp bij het verhuizen van uw spullen? Ook dat is mogelijk bij ons. Bekijk de mogelijkheden van verhuishulp en vraag direct een opslagruimte aan.

Gratis ruimteadvies

Heeft u vragen over onze diensten en service die wij aanbieden? Onze collega's op het Contact Center helpen u graag verder. Bijvoorbeeld Engeline Stalenhoef of Kris Appelman staan u graag telefonisch te woord om alles uit te leggen, vragen te beantwoorden en u te adviseren!

 

Bel nu met 0900 64 64 677

Engeline Stalenhoef

Engeline Stalenhoef

Ruimte Adviseur

Kris Appelman, ruimte adviseur

Kris Appelman

Ruimte Adviseur

contactbutton Neem contact op