Bel direct: 0900 6464677
4.6 uit 5 (gebaseerd op 28 reviews) Bekijk reviews

Uw voordelen bij OpslagDirect

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Laagste Prijs Garantie
  • Schone en droge opslagruimte
  • Gratis aanhanger of verhuisbus
  • Door heel Nederland
  • Snel geregeld, binnen 30 minuten

Uw voordelen bekijken

Postbus huren

Wilt u thuis liever geen post ontvangen? Of ligt uw post vaak bij iemand anders in de brievenbus? Wij bieden u een postbus, zodat u uw post altijd ontvangt op het door u zelf gekozen adres, en u niet meer hoeft te zoeken.

Het huren van een postbus kost bij ons € 10,95 exclusief BTW per maand (minimale periode 6 maanden). Wanneer u bij ons een postbus huurt, ontvangt u van ons een bericht bij ieder poststuk dat wij voor u ontvangen. U hoeft dus niet onnodig uw postbus te controleren op nieuwe poststukken. Het is ook mogelijk om ontvangen post door ons te laten doorsturen naar uw huisadres.

Het is ook mogelijk uw postadres te gebruiken als zakelijk vestigingsadres. De kosten hiervoor bedragen €  42,95 exclusief BTW per maand, plus de kosten van een ruimte van minimaal 6m3.

U betaalt geen inschrijfgeld of andere administratieve kosten bij het huren van een postbus. De postbussen zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 06:00u tot 23:00u.

Gratis ruimteadvies

Heeft u vragen over onze diensten en service die wij aanbieden? Onze collega's op het Contact Center helpen u graag verder. Bijvoorbeeld Engeline Stalenhoef of Kris Appelman staan u graag telefonisch te woord om alles uit te leggen, vragen te beantwoorden en u te adviseren!

 

Bel nu met 0900 64 64 677

Engeline Stalenhoef

Engeline Stalenhoef

Ruimte Adviseur

Kris Appelman, ruimte adviseur

Kris Appelman

Ruimte Adviseur

contactbutton Neem contact op